PDA

View Full Version : Is possible change the amount of tile that occupies a door?


inu300988
27th Oct 2010, 12:15 AM
I want to change the number of tiles that covers a door of 2 tiles to fill 3, is possible?

HugeLunatic
27th Oct 2010, 2:51 AM
Are you talking about making a new door? If so, you want to head over to Object Creation. Otherwise, please explain more. :)

inu300988
27th Oct 2010, 4:45 AM
No, not is a new door, I want an existing door occupies three tiles. (sorry for my english)

HugeLunatic
27th Oct 2010, 5:42 AM
The number of tiles a door, window or other object uses is defined in the object itself and you cannot change that while building. It would require modifying that object or creating a new.

inu300988
27th Oct 2010, 12:46 PM
Thanks for the explanation Hugelunatic.