PDA

View Full Version : Another Bump map issue...


summer33
6th Sep 2005, 4:01 PM
I'm sorry If I post this in the wrong place. Feel free to move it, if so.

Okay....Please can anyone help me on this one.

I have no bump in Body Shop. I have tried everything. Gone through posts both in MTS2 and N99 forums. Tried all suggestions I could find....Still no bumps in BS.
I have all 3 files exported from my BS, but no matter how much I try to change the bump map....Nothing shows up.
Is my computer the problem? My graphics card not good enough? Please If anyone can help me....I would be so grateful.

My computer info:

Prosessor: IntelŪ PentiumŪ 4 prosessor 2800 MHz med 512Kb Cache, 533MHz FSB

Minne: 768MB 533MHz RDRAM PC1066 (2x256 + 2x128MB)

Grafikkort: 128MB ATI Radeon 9700 Pro.

Skjerm: Dell 1702FP - 17'' (17'' VIS) Flat Panel, Analog / Digital (DVI)

Harddisk: 120GB IDE Harddisk (7200RPM)

Optisk enhet: 48x CD-RW/DVD COMBO.

Lydkort: SoundBlaster Audigy II 5.1

Operativsystem: MS Windows XP Home

Directx: DirectX 9.0c

Minne: 766MB RAM

Is there any settings, that can fix my problem?

Please help a really lost simmer.... :howdy:

Hugs Summer

simsample
6th Sep 2005, 4:32 PM
Do you have bumps in the game?

PAF
6th Sep 2005, 4:55 PM
Have you checked the bump map tester (http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=43273&page=9&pp=25&highlight=bump+map+tester) thread? Your answer may be there.Siedler at least got a 9700 pro to work.I didn't check the rest of the thread.

summer33
8th Sep 2005, 11:25 AM
Hi!
Thanks for all help. Somehow I finally got my bumps to show up...I have no Idea what I did, but...lol...
I love it!!!!!

Hugs
Summer