Home | Download | Discussion | Help | Site Map | New Posts | Sign in

Latest Site News

Additional table bbcode options available - posted on 5th Mar 2018 at 3:12 PM
Replies: 2 (Who?), Viewed: 993 times.
Lab Assistant
Original Poster
#1 Old 25th Jan 2018 at 4:13 PM
Default Site not always showing Secure in browser?!
I noticed at the top of my web browser it doesn't always say secure. For example, just now I went to the main page. It said secure. I then went to my profile and it said Not Secure. I refreshed my profile, and then it showed secure. When I upload any creations the upload page always shows NOT SECURE.

Have any others experienced this, where the site doesn't always show secure?

Thank you in advance.

UPDATE: I noticed the URLs (ONLY ON THIS SITE) don't have the https:// infront of them by default. I have to manually add that and refresh for it to show secure. It just shows modthesims.info in my URL bar. I wonder if there is a Chrome setting to always put https:// infront of URLs?
Test Subject
#2 Old 29th Jan 2018 at 9:53 PM
Yes! I was nervous signing in to come here and ask about this. Call me paranoid but i've never been stolen or hacked. I have suddenly begun getting a warning about my sign-in not being secure. Is anything being done to correct this? I want to sign in and do stuff, but...
Née whiterider
staff: administrator
#3 Old 2nd Feb 2018 at 12:11 AM
Nothing has changed except that Chrome has started displaying that warning on any page not loaded over https. If you're worried, you just need to the load the page over https rather than http, like simslifestories described.

What I lack in decorum, I make up for with an absence of tact.
Back to top